Reseller worden?


Heb jij een winkel of webshop, en wil je jouw klanten een nieuw, hoogwaardig product aanbieden in de vorm van printersupplies? Kijk dan niet verder! FLWR biedt verschillende mogelijkheden om onze producten te verkopen aan jouw klanten.

Als reseller heb je twee opties om FLWR producten te verkopen:

  • Eigen voorraad: Je kiest ervoor om alle, of een groot deel van de producten zelf op voorraad te houden. Op deze manier heb je zelf de verzending in hand en kan je de combinatie van webshop en fysieke winkel mogelijk maken.
  • Dropshipment: Je kan er ook voor kiezen om bestellingen via ons grote magazijn te laten lopen. Pakjes worden rechtstreeks uit onze grote voorraad naar de klant gestuurd, met jouw bedrijfsnaam en adres op het verzendlabel. Op deze manier hoef je zelf geen voorraad te houden. Hierbij is het alleen mogelijk om je producten online te verkopen.

Gedekt door de 3 FLWR Promises

Een reseller bij FLWR is gedekt door onze 3 FLWR promises; een gegarandeerde glimlach voor jouw klant!

 

Als winkeleigenaar wil je natuurlijk de allerhoogste kwaliteit van producten aanbieden. Bij FLWR geven wij de belofte dat al onze producten grondig getest zijn en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Na jarenlange ervaring op het gebied van printersupplies kunnen wij een assortiment aan producten aanbieden met premium kwaliteit.

De voornaamste reden dat jouw klant voor FLWR kiest, is natuurlijk het verschil in prijs tegenover het origineel. De klant bespaart gegarandeerd 35% tot 80% door te kiezen voor de producten van FLWR, zonder te besparen op kwaliteit! Daarnaast zijn veel inktpatronen van FLWR beter gevuld dan hun originele tegenhanger, wat ze nog voordeliger maakt!

Samen met onze fabrikanten en sterke reseller-team zetten we ons in voor een betere wereld. Zo recyclen wij lege cartridges en toners door ze in te zamelen. Bij het recycleproces brengt dit geld op, wat wij in samenspraak met de resellers weer schenken aan een goed doel. 
 

Meer informatie

Wil je weten wat FLWR nog meer voor jou kan betekenen? Vul dan het onderstaande formulier in!

Randy
Accountmanager FLWR
Resellers

Neem contact op met Randy!

phone +31 (0) 72 5675058

Word nu reseller