Assortiment


Het assortiment van FLWR is zeer breed. Wij verkopen honderden verschillende alternatieven op printersupplies van de meeste merken. Hierbij denk je natuurlijk direct aan cartridges en toners, maar wij verkopen ook labels, fotopapier, en zelfs stofzuigerzakken! Bij al onze producten ben je verzekerd van onze 3 FLWR promises. Je betaalt dus nooit te veel, hebt de best mogelijke producten en je helpt mee aan een mooiere wereld!

Om te weten te komen waar je FLWR producten kan kopen, klik je op de knop hieronder:

Waar te koop?

Cartridges

De cartridges van FLWR zijn grondig getest op kwaliteit, continuïteit, en compatibiliteit. Zo ben je dus altijd verzekerd van werkende cartridges met het mooiste afdrukresultaat! Naast het duidelijke feit dat de inktpatronen van FLWR goedkoper van prijs zijn, krijg je vaak ook nog cartridges die beter gevuld zijn in vergelijking tot hun originele tegenhanger. Je krijgt dus meer inkt voor minder!

We onderscheiden onze cartridges in twee verschillende groepen:

Toners

FLWR biedt een groot assortiment toners en drums aan van topkwaliteit. Originele toners kunnen erg duur in aanschaf zijn. Met de toners van FLWR bespaar je gemakkelijk op je printkosten. Wij weten als te beste hoe belangrijk het is om een werkende printer in je kantoor te hebben staan, daarom kiezen wij alleen de allerbeste producten uit om jouw printer draaiend te houden. Met de toners van FLWR ben je verzekerd van topkwaliteit afdrukken voor een fractie van de prijs!

Met onze toners kan je altijd evenveel, of in sommige gevallen zelfs meer pagina’s printen dan het origineel! Dat is mooi meegenomen.

Labels

Verstuur je pakketjes en label je producten, maar geef niet meer uit dan nodig is met de hoogwaardige labels en lettertapes van FLWR! Dezelfde topkwaliteit papier en sterke lijm als het origineel, maar dan voor een zachte prijs! Een essentieel product zoals labels moet van hoge kwaliteit zijn, en niet te veel kosten. Dat is de filosofie achter FLWR labels.