Reseller ondersteuning


Kan je de mail niet goed zien? Bekijk hier de webversie: [webversion]

 

FLWR-logo

FLWR Maatregelen

Beste [Name,fallback=relatie],

 

Jij als ondernemer wordt vanavond weer "geraakt" door de nieuwe corona-maatregelen. Hierdoor verandert de markt. Laten we hier samen slim op reageren. Om jou als reseller te ondersteunen antwoorden wij met Team FLWR.

Team FLWR

Naast de excellente service en support van Inktweb.nl, staat Team FLWR klaar om jou als reseller extra ondersteuning te geven. Team FLWR heeft in de afgelopen maanden veel contact gehad met jou en/of jouw concullega’s. De verschillende verhalen/ervaringen hebben wij meegenomen om verschillende producten en diensten te ontwikkelen om de ondersteuning uit te breiden voor onze resellers.

Team FLWR: Vanuit de behoefte van eindgebruikers, heeft Inktweb.nl al jaren “haar eigen huismerk”, genaamd FLWR (klik voor meer info). Omdat Inktweb.nl ervoor heeft gekozen om ook een groothandel te zijn heeft zij ook te maken met resellers zoals jij. Om alle resellers eerlijk en gelijk te behandelen, is Team FLWR in het leven geroepen. Zo behandelt Team FLWR Inktweb.nl, met haar rol als webshop voor eindgebruikers, ook als een reseller net als al haar andere resellers. Met ons team geven wij onze resellers ondersteuning (commercieel & technisch) om samen leukere en betere handel te draaien, wat resulteert in een glimlach bij de eindgebruiker! 

Online en Offline ondersteuning

In de laatste maanden hebben wij kennis gemaakt met een aantal resellers. Zo hebben wij veel geleerd, en al een aantal commerciële en technische ondersteunende producten/diensten ontwikkeld. Tot eind december zullen wij wekelijks een product of dienst introduceren. Uiteraard zal niet iedere manier van ondersteuning relevant voor iedereen zijn. Iedere reseller runt zijn zaak op zijn of haar eigen manier! 

 

Direct winst:

Zet jouw bedrijf op de kaart

Eindgebruikers kopen graag bij een betrouwbare partner. Door je bij FLWR.eu op de kaart te zetten, ben je te vinden en bestempeld als betrouwbaar.

Image

Plan een kennismaking in

Team-FLWR staat te springen om jou nog beter te leren kennen. Dat is de enige manier om jou maximaal te kunnen ondersteunen. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in!

Image

Lift mee op een sterk merk

Communiceer onze positieve rating op jouw website met banners! Ondertussen kan je ons beoordelen op Google en op Trustpilot. Stuur ons een mail als jij de FLWR rating ook wilt communiceren op jouw website!

Reviews

Nog vragen?

Stuur een mail naar info@flwr.eu
of reageer op deze mail!

 

Blijf verbonden en up-to-date

 

Handige linkjes:  3 FLWR Promises  |  Assortiment  |  Contact

 

Copyright 2021 FLWR.eu, Alle rechten voorbehouden

logo

 

Afmelden: [unsubscribe]